miercuri, 3 iulie 2013

Frigarui coreene de vita

ingrediente
• 1 kg mușchi de vită dezosat pentru friptura,
• 1/4 cana sos de soia
• 1 lingura seminte de susan prăjite
• 1lingura apă
• 2 lingurite de zahar
• 1/2 lingurita sos Tabasco
• 1 cățel de usturoi, presat
• Frigarui bambus
Preparare
Crnea de vită se taie in felii subtiri de 1/4 "benzi groase si circa 4-5" lungime ( 1inch= 2.54cm). Se pune pe frigarui de bambus. Aranjați frigaruile intr-o tigaie mare, puțin adâncă. Sos de soia se amesteca cu semințele de susan, apa, zaharul, sos tabasco  și usturoi, amestecand pana se dizolva zaharul. Se toarnă amestecul uniform peste frigarui, pentru a acoperi toate părțile. Se lasa sa stea 30 de minute la marinat. Scoateți frigarui din marinata si frigeti-le.
Realizat de Park Soo Rim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu