miercuri, 3 iulie 2013

Tigaie picanta de Calamar cu legume

Ingrediente:
1 calmar mare , sos de soia, zahăr, fulgi de ardei, ardei iute verde, usturoi,
ceapa, si ceapa verde.
Calamarul se spală și de scurgere. Se taie în fâșii (aproximativ 2-3 cm) și puneți-le într-un castron.
Pregătiți o placă mare de legume.
Taie un morcov in diagonală și așezați-l pe o farfurie mare. Ar trebui să aveți o mana de felii de morcovi felii.
Taiati 12 ceape verzi in bucati de 5-7 cm în lungime și puneti-le pe farfurie.
1 ceapa de marime medie se taie felii si pune-l pe farfurie.
1 ardei iute verde se taie felii și se pune pe farfurie.
Pregătiți un bol mic și de a face pasta picanta prin amestecarea a 5 catei de usturoi tocat, 2 ½ linguri de sos de soia, 2 linguri  piper macinat, și 1lingura zahăr.
Se încălzește o tigaie sau wok la foc mare in care se pune o lingura de ulei de măsline.
Se calesc legumele prin agaugarea lor in tigaie, în această ordine: morcovi, ceapa, ceapa verde, si ardei iute. Se amestecă si se calesc pentru aproximativ 2 minute.
Adauga benzi calamar si pasta picanta și continuă să se caleasca timp de câteva minute.

Se presara putin ulei de susan și de transfera de la un platou.
Realizat de Park Soo Rim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu