sâmbătă, 19 august 2017

Știți ce prefera să mănânce coreenii în zilele fierbinți de vară?

În Coreea sunt patru anotimpuri în fiecare an: primăvara, vara, toamna și iarna. Coreenii au mâncăruri speciale pentru fiecare sezon.
În special în zilele fierbinți de vară, coreenilor le place să mănânce samgyetang (supă de pui de ginseng), deși pot fi savurata pe tot parcursul anului. După cum se spune "lupta cu focul", le place să mănânce alimente fierbinți pentru a intari rezistența în mijlocul valurilor de căldură.

Naengmyeon, kongguksu (tăițele în supă de soia rece) și patbingsu (gheața rasă cu fasole roșie îndulcită și alte toppinguri) se numără printre mâncărurile reci care-i bucura pe coreenii în timpul sezonului de vară.



Voi ce fel de mâncare ați vrea să mâncați în această vară?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu