Ingrediente
Portii: 2
150 g caracatita
1 lingură de ulei vegetal
1 cățel de usturoi tocat
¼ ceasca de apa
1 lingura sos de soia
1 lingură fulgi de ardei iute (gochu-garu)
1 lingura sirop de orez (sirop de porumb) sau zahar
Ingrediente coreene de calitate gasiti pe AsianFood.ro
Preparare
Puneti uleiul de gătit intr-o tigaie la foc mediu.
Se adauga usturoiul si se amestecă timp de 30 de secunde.
Adăugați apa, sosul de soia și fulgi de ardei iute. Se amestecă bine.
Adăugați siropul de orez și amestecati câteva minute până când devine puțin lipicios și strălucitor.
Adăugați caracatița și lăsați-o timp de 7-8 minute la foc mic, amestecând ocazional, până când lichidul este aproape evaporat.
Pofta buna! Puteti servi o bere rece la acest preparat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu