Ingrediente
250 g varza chinezeasca
60 g ardei paprika verde
60 g ardei paprika rosu
60 g ardei paprika galben
50 g ridiche
50 g telina
2 cani de apa (400cc)
60 g sirop de zahar (6 linguri mari)
jumatate de cana de otet
2 lingurite de sare
⦁ Saramura 7% (10 cani apa, 150 g sare) Taiati frunzele de varza de la suprafata si inmuiati varza in saramura pret de 2 ore apoi clatiti.
⦁ Taiati ridichea si ardeii paprika julienne in felii de 5 cm. Spalati telina si taiati-o la fel.
⦁ Intindeti bine varza scoasa de la murat cu un facalet pe un fund si asezati uniform legumele taiate (ardeii, ridichea, telina) si rulati.
⦁ Adaugati intr-un bol apa, siropul de zahar, sarea si otetul, amestecati bine.
⦁ Puneti intr-un vas ruloul de varza si turnati peste el amestecul de la pct.4.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu