miercuri, 26 iunie 2013

Un echilibru delicious

Bucătarii coreeni încearcă să echilibreze cele cinci elemente sau arome dulce, acru, amar, sărat, picant  în toate mesele lor. Ei cred că acest lucru promovează o sănătate bună. "Alimente si medicamente sunt din aceeasi rădăcină.
Fiecare influențează bunăstarea, explică Sung, un om coreean.
Echilibrarea aromelor previne ca un gust sa domine si îmbunătăteste gustul mancarurilor. Felurile de mâncare cele mai populare din Coreea reflectă acest echilibru delicios.
Printre acestea sunt supă, feluri de mâncare laterale, cunoscute sub numele de Banchan (BAHN-chin), un fel de mâncare de orez numit bibimbap (BEEbim-BAP) si carne la grătar.


bibimbap

Supa constituie piesa centrală a multor mese coreene. Supa de Ginseng este
printre cele mai populare.
Realizat de Park Soo Rim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu