miercuri, 26 iunie 2013

Gustari coreene

Sundae (Soon-day) este o gustare populara coreeana. Este un cârnat de culoare închisă făcut din intestine de porc umplute cu un amestec de legume, taitei, condimente si sânge de porc. Acesta este aburit si se taie în bucăți mici. Sundae este însoțită de un amestec din sare cu fulgi de chili.
 


Twigim (TEE-Ghim) este o altă gustare coreeana. Este faina, legume si fructe de mare prăjite în ulei.
 






Mandu (MAN-doo) este de asemenea, prajit. Mandu sunt  găluste umplute cu carne tocata de vita sau de porc, muguri de fasole, ceapa verde, usturoi si ghimbir.

Kimbap (KIM-bahp), de asemenea, este foarte popular. Este sushi-coreean în care nimic si totul este învelit în role mici de algă marină. Orez, legume picant, suncă, carne de vită si branza sunt doar câteva din multe umpluturi.
Realizat de Park Soo Rim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu