ingrediente
• 1 kg mușchi de vită dezosat pentru friptura,
• 1/4 cana sos de
soia
• 1 lingura seminte
de susan prăjite
• 1lingura apă
• 2 lingurite de
zahar
• 1/2 lingurita
sos Tabasco
• 1 cățel de usturoi, presat
• Frigarui bambus
Preparare
Crnea de vită se
taie in felii subtiri de 1/4 "benzi groase si circa 4-5" lungime ( 1inch=
2.54cm). Se pune pe frigarui de bambus. Aranjați frigaruile intr-o tigaie mare, puțin adâncă. Sos de soia se amesteca cu semințele de susan, apa, zaharul, sos tabasco și
usturoi, amestecand pana se dizolva zaharul. Se toarnă amestecul uniform peste
frigarui, pentru a acoperi toate părțile. Se lasa sa stea 30 de minute la marinat. Scoateți frigarui din marinata si frigeti-le.
Realizat de Park Soo Rim
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu