Aceasta este un
fel de mancare de legume servit la palatul regal din trecut și este ușor de preparat. Aceasta se poate face cu sau fără praf de ardei iute.
Ingrediente
Ridiche alba 300g
2 lingurita praf
de ardei iute
1 lingura de sare
1 lingura zahar
brun
1 lingura otet
1 tocat ceapa
verde
1/2-1 usturoi
zdrobit catel
1/2 lingurita
ghimbir pisat (în jur de 1 cm)
1 lingurita ulei
de susan
1 lingurita de
seminte de susan prajite
Ridichea se
curata de coaja si se taie bucati foarte subțiri de aproximativ 5 cm în lungime. Adăugați restul ingredientelor și se amestecă bine. Dacă se dorește, separati ridichea în două boluri și adăugați praf de ardei iute intr-un bol, creând un fel de mâncare de ridiche
picant și unul nepicant.
Realizat de Park Soo Rim
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu