miercuri, 3 iulie 2013

Mu saengch'ae: Salata Ridiche Daikon

Aceasta este un fel de mancare de legume servit la palatul regal din trecut și este ușor de preparat. Aceasta se poate face cu sau fără praf de ardei iute.
Ingrediente
Ridiche alba 300g
2 lingurita praf de ardei iute
1 lingura de sare
1 lingura zahar brun
1 lingura otet
1 tocat ceapa verde
1/2-1 usturoi zdrobit catel
1/2 lingurita ghimbir pisat (în jur de 1 cm)
1 lingurita ulei de susan
1 lingurita de seminte de susan prajite

Ridichea se curata de coaja si se taie bucati foarte subțiri de aproximativ 5 cm în lungime. Adăugați restul ingredientelor și se amestecă bine. Dacă se dorește, separati ridichea în două boluri și adăugați praf de ardei iute intr-un bol, creând un fel de mâncare de ridiche picant și unul nepicant.
 

Realizat de Park Soo Rim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu