Ingrediente:
1 calmar mare ,
sos de soia, zahăr, fulgi de ardei, ardei iute verde, usturoi,
ceapa, si ceapa
verde.
Calamarul se
spală și de scurgere. Se taie
în fâșii (aproximativ 2-3 cm) și puneți-le într-un castron.
Pregătiți o placă mare de legume.
Taie un morcov in
diagonală și așezați-l pe o farfurie mare.
Ar trebui să aveți o mana de felii de
morcovi felii.
Taiati 12 ceape
verzi in bucati de 5-7 cm în lungime și puneti-le
pe farfurie.
1 ceapa de marime
medie se taie felii si pune-l pe farfurie.
1 ardei iute
verde se taie felii și se pune pe farfurie.
Pregătiți un bol mic și de a face pasta picanta prin amestecarea a 5 catei de usturoi tocat, 2 ½ linguri
de sos de soia, 2 linguri piper macinat,
și 1lingura zahăr.
Se încălzește o tigaie sau wok la foc mare in care se
pune o lingura de ulei de măsline.
Se calesc legumele
prin agaugarea lor in tigaie, în această ordine: morcovi, ceapa, ceapa verde,
si ardei iute. Se amestecă si se calesc pentru aproximativ 2 minute.
Adauga benzi calamar
si pasta picanta și continuă să se caleasca
timp de câteva minute.
Se presara putin
ulei de susan și de transfera de la un
platou.
Realizat de Park Soo Rim
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu