marți, 16 iulie 2013

Hobakjeon(Dovlecel pane)

aceasta reteta nu difera mult de a noastra, diferenta ar fi sosul

ingrediente
1/2 cana de faina, 2 oua (bătute), 1 lingurita de ulei, 2 dovlecei mari
Sos: 3 lingurite de sos de soia, 3 lingurite de otet (optional), 1/4 linguriță de semințe de susan

Preparare:
Puneți făina într-un castron, iar ouale batute intr-un bol.
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Fiecare felie de dovlecel se da prin faina apoi prin ou si și se prăjește în tigaie timp de 5 minute sau până când ambele părți sunt aurii.
Sosul se face din sos de soia și oțet, cu semințe de susan, sau sos de soia doar cu seminte de susan.
Dovleceii se servesc calzi sau reci cu sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu