Acest fel de
mancare din carne de vită a fost inițial a
servit la palatul regal. Este ușor de
preparat.
Alte elemente pot
fi la gratar impreuna cu carne de vită, cum ar fi usturoi crud felii, felii de
ardei iute sau ciuperci.
Ingrediente
500g carne de
vită (tăiat în felii subțiri)
4 linguri de sos
de soia
4 linguri de supa
de vita
2 linguri de
zahar brun
2 linguri de
ceapa verde tocata
3 catei de
usturoi zdrobit
1 lingura seminte
de susan la sol
1 lingura ulei de
susan
piper negru, dupa
gust
Se alege o bucata
slabă de vită și se taie în felii subțiri de aproximativ 0,5 cm grosime.
Se amestecă toate
condimentele împreună într-un castron.
Cu 30 de minute
innainte se adauga carnea peste os , se framanta bine si se lasa la marinat.
Gatiti imediat înainte de a mânca, de preferat pe un gratar cărbune (în afara)
sau o masă mică grill. Taiati carnea în bucăți de dimensiuni mici atunci când este aproape fripta.
Pentru a mânca, puneti
o bucată de carne de vită si orez într-o frunza de salata verde si infasurati.
Se pot adauga si ciuperi fripte.
Realizat de Park Soo Rim
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu