miercuri, 3 iulie 2013

Nubiani: Carne de vită marinata la gratar

O alta mancare care seamna cu bulgogi

Acest fel de mancare din carne de vită a fost inițial a servit la palatul regal. Este ușor de preparat.
Alte elemente pot fi la gratar impreuna cu carne de vită, cum ar fi usturoi crud felii, felii de ardei iute sau ciuperci.
Ingrediente
500g carne de vită (tăiat în felii subțiri)
4 linguri de sos de soia
4 linguri de supa de vita
2 linguri de zahar brun
2 linguri de ceapa verde tocata
3 catei de usturoi zdrobit
1 lingura seminte de susan la sol
1 lingura ulei de susan
piper negru, dupa gust
Se alege o bucata slabă de vită și se taie în felii subțiri de aproximativ 0,5 cm grosime.
Se amestecă toate condimentele împreună într-un castron.
Cu 30 de minute innainte se adauga carnea peste os , se framanta bine si se lasa la marinat. Gatiti imediat înainte de a mânca, de preferat pe un gratar cărbune (în afara) sau o masă mică grill. Taiati carnea în bucăți de dimensiuni mici atunci când este aproape fripta.
Pentru a mânca, puneti o bucată de carne de vită si orez într-o frunza de salata verde si infasurati. Se pot adauga si ciuperi fripte.

Realizat de Park Soo Rim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu